(Event) Organisaties

Is jouw evenement ook toe aan verjonging? Wat voor ‘n betere manier dan de jongeren van de stad / uit de regio erbij te betrekken en zelf te laten meedenken over wat zij graag willen zien tijdens het evenement?

Met onze Academy’s en projecten verbinden wij (aansprekende) evenementen met verschillende opleidingen. Wij bedenken en formuleren verschillende, uitdagende vraagstukken/opdrachten samen met alle betrokken partijen die relevant zijn voor zowel jouw evenementenorganisatie, als de studenten, als het onderwijs. Door ruimte voor jongeren te creëren en ze te betrekken bij échte opdrachtgevers zien wij het evenement verjongen en worden enorm mooie concepten bedacht en ook daadwerkelijk gerealiseerd.

 

 

Overheden

 

Corporates

Cultuur & Muziek

Sport & goede doelen

 

Aanmelden

A Bunch of Choices werkt heel graag met u samen om het beste uit uw bedrijf en het jong talent in uw organisatie te kunnen halen. Hierbij kunt u een belangrijke rol spelen als werkgever, (stage)begeleider, coach, voorbeeldfunctie en inspiratiebron.

Als u uw gegevens hieronder invult, eventueel vergezeld van een korte boodschap, dan nemen wij op korte termijn contact met u op. 

Klik hier om naar onze contactpagina te gaan