Groepsverhaal A Bunch of Girls

Hoi! Wij zijn acht eerstejaars Communicatiestudenten aan de Hogeschool Inholland. Voor onze eerste echte praktijkopdracht van onze studie hebben we gekozen voor de opdracht van A Bunch of Choices. De organisatie wilde graag een nieuwsbrief realiseren en met onze hulp is het dan eindelijk gelukt!

Door corona hebben we elkaar helaas nooit op locatie kunnen ontmoeten, dus alles ging via Teams. Wel gaf dit ons een kans om medestudenten van andere Inholland locaties te leren kennen, wat dan weer een pluspunt is.

Voor de opdracht van A Bunch of Choices hebben we de groep in tweeën gedeeld. Eén groep heeft zich gericht op de vormgeving en de andere groep was vooral bezig met de inhoud en tekst van de nieuwsbrief.

De lay-out van de nieuwsbrief is in elkaar gezet door Donna Barner, Lara Sari, Roos Lamers en Carolijn van Straaten. We hebben voor het vormgeven van de nieuwsbrief rekening gehouden met de huisstijl van A Bunch of Choices, maar we hebben er ook een eigen draai aan gegeven. We hopen dan ook dat het een mooie en opvallende nieuwsbrief is geworden.

Donate Bruins, Amy Dicou, Caroline Kühne en Dakota Amsen hebben zich gericht op de inhoud van de nieuwsbrief. We hebben gekeken naar de werkzaamheden van A Bunch of Choices en welke onderwerpen interessant zijn voor de lezer. Ook zijn we bezig geweest met de tekst van de eerste nieuwsbrief, zo hebben we stagiaire Tatum Dingemans een stukje laten schrijven over haar ervaringen en hebben we Tim Kamper geïnterviewd over de samenwerking tussen Inholland en A Bunch of Choices.  

We hebben een leuke ervaring opgedaan en hebben een mooi eindresultaat neergezet waar we allemaal trots op zijn. We willen onze coach Marion Bruls en onze opdrachtgevers Margit en Lu bedanken voor het helpen en begeleiden tijdens dit project. 

Daarnaast hopen we dat jullie veel plezier zullen hebben met het lezen van de nieuwsbrief!

Afbeelding met mensen, poseren

Automatisch gegenereerde beschrijving