Over Ons

 

A Bunch of Choices

– creëert uitdagende en leerzame kansen voor (jong) talent, onderwijs en (event)organisaties in aansprekende events & projecten;
– brengt al deze partijen samen waardoor inspirerende nieuwe ideeën, oplossingen en verbindingen ontstaan, onderwijs beter wordt en alle betrokkenen groeien;
– helpt zo 
(event)organisaties de juiste stagiairs/medewerkers te kiezen en (jonge) talenten om zich verder te ontwikkelen en voor een een passende (studie)loopbaan te kiezen.

Our mission & approach

De missie van A Bunch of Choices is om een landelijk netwerk te creëren dat (jong) talent, onderwijs en (event)organisaties verbindt en versterkt om het beste uit zichzelf te halen.

Wij doen dit door met gave events & projecten samen te werken en daar alle stakeholders – (jong) talent, onderwijs en (partners van) eventorganisaties – met elkaar te matchen, door hen te coachen en te trainen en door hen te etaleren. Op deze manier ontstaan er nieuwe ideeën, groei, plannen die werkelijkheid worden, veel positieve energie en mooie toekomstige verbindingen.