In 2014 dacht ik nog “never heard of it” maar nadat ik kennis maakte met Margit en René dacht ik ‘’wauw, wat een leuk en mooi initiatief’’. Ik heb dat initiatief in volle overtuiging omarmd en neem het mee in mijn rugzak naar alle andere evenementen waar ik iets mee te maken heb.

Het binden van jong talent aan grote evenementen spreekt mij enorm aan! Naast SAIL Amsterdam, heb ik met veel genoegen A Bunch of Choices geïntroduceerd aan SAIL Den Helder en aan de Wereldhavendagen. Bij beide evenementen was dit een succes en zijn er naar mijn genoegen Academy’s gekoppeld.

Voor mij zijn SAIL Academy, SAIL Den Helder Academy en Wereldhavendagen Academy mooie voorbeelden om jonge talenten en praktijk samen te brengen.

G.T.J. (Bert) Aben – Operationeel Manager SAIL Amsterdam 2015 en 2020 – Voorzitter Stichting Wereldhavendagen Rotterdam – Plaatsvervangend Directeur SAIL Den Helder

Bij Albeda hebben we in de zomer van 2018 met mijn opleiding het project “Academy Reporters” opgezet en uitgevoerd voor de Wereldhavendagen. Studenten zijn toen twee dagen op pad gegaan om bezoekers van het evenement te interviewen en daar reportages van te maken.

De samenwerking is uitstekend bevallen. Margit en Rene zijn zeer praktisch ingesteld, maken vooraf de doelen duidelijk en coachen op basis van de ‘’growth mindset’’. Ze zorgen dat de studenten hun doelen behalen door heel goed aan te voelen wat een student kan en wat het volgende stapje kan zijn. Wat in ons geval heel goed heeft uitgepakt!

Dimitri Verzijl – Docent Marketing, Communicatie en Evenementen – Albeda College Economie & Ondernemen

Bij onze opleiding werken wij al sinds 2014 met veel plezier samen met A Bunch of Choices. Voor mij zit hun toegevoegde waarde in hun resultaatgerichte en flexibele aanpak bij aansprekende evenementen, zoals SAIL en de Floriade en in de diepgaande kennis van zowel het werkveld als van het hbo- en mbo-onderwijs, gecombineerd met een groot vertrouwen in de capaciteiten van studenten. A Bunch of Choices geeft studenten echte verantwoordelijkheid en effectieve ondersteuning.

De samenwerking is al jaren goed bevallen, omdat we veel leisure-gerelateerde projecten via A Bunch of Choices hebben kunnen uitvoeren en veel studenten uitdagende ervaring hebben kunnen laten opdoen. Het is altijd prettig samenwerken en A Bunch of Choices is altijd bereid om met ons mee te denken.

Reuben Wijnberg – Teamleider Leisure & Events Management – Hogeschool Inholland