Stage assistent SAIL Academy Amsterdam

Sail Amsterdam

SAIL Amsterdam is het grootste, gratis toegankelijke publieksevenement van Nederland. Het evenement wordt iedere vijf jaar georganiseerd; tussen woensdag 20 augustus en zondag 24 augustus 2025 vindt de tiende editie van het evenement plaats. In 2020 ging het evenement vanwege Covid niet door, dus in 2025 voor het eerst sinds 10 jaar is Amsterdam weer het podium voor alle tall ships. SAIL viert dan samen met de stad Amsterdam haar 750 jarig bestaan.

 

Om te zorgen dat ook deze editie weer een groot succes wordt, zijn wij op zoek naar bijzondere, talentvolle mensen die de vertaalslag kunnen maken van schets naar werkelijkheid. Dit is een kans die je niet mag en kan laten liggen. Kortom, we kunnen jouw expertise goed gebruiken in ons team.

 

SAIL Academy

SAIL Academy is opgericht met het streven om zoveel mogelijk jongeren en onderwijs te verbinden met en betrekken bij SAIL en haar partners. We doen dat onder andere door veel jonge talenten in te zetten bij de voorbereiding en uitvoering van het evenement dat in augustus 2025 plaatsvindt. Deze kunnen de komende 2,5 jaar op verschillende niveaus stage lopen of werken aan projecten, vrijwilliger worden of zelfs na hun studie (tijdelijk) aan het werk bij SAIL of één van haar partners.

 

Stagewerkzaamheden

Jij wordt onderdeel van het kernteam van SAIL Academy. Het kernteam bestaat uit drie medewerkers, die jij gaat ondersteunen. Dit kernteam werft & matcht gemotiveerde jonge talenten met de SAIL organisatie en haar partners. Ook zorgt het team ervoor dat jonge talenten die aan een opdracht werken of (afstudeer)stagiair zijn, worden begeleid en getraind door middel van verschillende bijeenkomsten en gesprekken. Verder etaleert de Academy alle jonge talenten op de website van SAIL Amsterdam en social media van SAIL Academy en bieden we kans aan jonge talenten om in aanraking met het netwerk van SAIL te komen. Tot slot wordt er gemeten & geëvalueerd met belangrijke stakeholders: studenten, onderwijs, SAIL en haar partners en ook daar speel je een belangrijke rol in. Dit doe je onder andere door vragenlijsten te sturen en te verwerken, maar ook door mooie visualisaties te maken van behaalde resultaten.

 

Aan welke talenten kan jij werken tijdens je stage bij SAIL Academy?

  • de projectcoördinator helpen met het begeleiden van jonge talenten;
  • bedenken en uitvoeren van concepten voor bijeenkomsten, zoals: een kick-off, inspiratiesessie, masterclass en netwerkbijeenkomst;
  • administratieve taken, zoals: bijhouden van databases, mailtjes opstellen en sturen, etc.
  • meedenken over een social media strategie en het beheren van de social media kanalen van de SAIL Academy.

Wat voor iemand ben jij?

Je hebt een passie voor mensen en ze in beweging krijgen, je bent een kei in en wordt helemaal enthousiast van organiseren, dingen voor elkaar krijgen, je kunt met allerlei soorten mensen op verschillende niveaus en van verschillende typen organisaties overweg en je bent niet bang om vragen te stellen, je hebt een scherpe geest, je bent creatief, oplossingsgericht en hebt affiniteit met social media.

 

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou de mogelijkheid om het komend (half) jaar al jouw talenten, leergierigheid en ambitie in te zetten bij het uitvoeren van de geschetste werkzaamheden voor SAIL, ervaring op te doen in de dynamische omgeving van de evenementenbranche, een uniek evenement als SAIL op je CV te zetten en je samen met andere talenten in te zetten om SAIL tot een fantastisch succes te maken waar je trots op kan zijn.

 

Denk jij de perfecte match te zijn voor deze stage, en durf je het avontuur aan te gaan?

 

Stuur dan je CV met motivatiebrief, originaliteit wordt gewaardeerd, naar silvie@sail.

Contact Info

Email:
silvie@sail.nl

Telefoonnummer
0637153411

.. en vertel me meer over de Academy's

Volg ons op FacebookInstagram en LinkedIn