Jonge talenten

Ben jij gemotiveerd en voel je de drang om jezelf te ontwikkelen? Ben jij nieuwsgierig naar wat je allemaal in huis hebt en zie jij jezelf stralen in de evenementenbranche? Hou je van afwisseling en omring je je graag met andere gemotiveerde talenten? Dan ben jij op zoek naar ons!

Wij geloven in jou en jouw talent. Bij de verschillende evenementen en projecten waar we aan meewerken, mogen we kijken welke kans het beste bij jou past. Bij jouw passie, doelen, ambitie en talenten. Wij bieden verschillende mogelijkheden om jouw talent te ontdekken en verder te ontwikkelen.

Stages & opdrachten

Bij de verschillende evenementen waar we aan meewerken, staan regelmatig uitdagende stages en (onderzoeks)opdrachten open. Nieuwsgierig hoe andere stagiairs en studenten het ervaren hebben?

Wil jij ook ervaring opdoen en jouw netwerk uitbreiden bij een van de unieke evenementen waar wij aan meewerken? Hier vind je een actueel overzicht van alle stages en opdrachten die open staan. Klik op een logo voor meer informatie.

Verhalen & ervaringen jonge talenten

Steven bij verhaal EURO 2020 Academy
Steven Bunink
IMG_3397 2
Silvie Tromp
Tim
Tim Kamper
Schermafbeelding 2020-11-16 om 13.09.44
Tatum Dingemans
Afbeelding1
Robert Waagmeester
PHOTO-2020-10-21-14-46-37
Sylvana Hopman
kjeld joustra
Kjeld Joustra
Afbeelding1
Xandra Betlem
Afbeelding1
A Bunch of Girls
Zita Willemse
Zita Willemse
foto Justin EURO 2020 voor website en socials
Justin de Kock

Trainingen & workshops

ACADEMY TRAININGEN

Wanneer je (afstudeer)stagiair of projectgroep meedraait in een van onze Academy’s, bieden we je in het voortraject meerdere trainingen & inspiratiesessies aan. Hiermee krijg je een beter inzicht in het DNA van het evenement en adviezen over jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

NETWERKBIJEENKOMSTEN

Passend bij onze missie brengen we regelmatig jong talent, onderwijs en (event)organisaties bij elkaar op aansprekende (event)locaties met een bijzonder en speels netwerkprogramma.

DIVERSE WORKSHOPS

Weet je nog niet precies wat je wil of kan qua (vervolg)studie of werk? Wil je wel graag een vervolgstap zetten, maar durf je niet of weet je niet goed hoe? Wil je je laten inspireren door andere (jong) talenten uit ons netwerk? Wij bieden regelmatig verschillende soorten workshops speciaal voor jou!

Ik blijf graag op de hoogte

Volg ons op FacebookInstagram en LinkedIn