Onderwijsinstellingen

Samen met de evenementen en bedrijven waar we mee samenwerken bieden we kansen aan studenten en onderwijs om aan te haken. We doen dat door betrokken opleidingen, coördinatoren en docenten te ontzorgen, door zowel opleidingen als studenten te verbinden met uitdagende kansen bij en rondom het evenement en door zowel studenten als onderwijs in hun kracht te zetten. Hierbij zetten we onze deskundigheid in, opgedaan door jarenlange ervaring in het onderwijs en evenementen.

 

In de praktijk houdt dit in dat A Bunch of Choices:

  • ontzorgt en spin in het web is tussen alle (onderwijs)partners en jong talent;
  • zorgt voor onderwijsinhoudelijk waardevolle opdrachten, stages, etc. die aansluiten op de opleidingen en het niveau van de studenten);
  • zorgt voor langdurige samenwerkingen: in aanloop naar grootschalige evenementen, soms jaren van te voren wordt al een start gemaakt. Hierdoor kan het evenement een goede plek in het curriculum van meerdere opleidingen krijgen en kunnen partners uit het bedrijfsleven ook de mogelijkheden van het werken met studenten ontdekken;
  • kennis heeft van en ervaring in het onderwijs, met onderwijsontwikkeling en -criteria waaraan beroepsonderwijs (zowel mbo als hbo) moet voldoen, met organisatie van en Academy’s bij grootschalige events, met studenten (wat ze kunnen en hoe ze te motiveren), met omgang tussen bedrijfsleven en studenten, met verbinden van studenten, onderwijs en bedrijfsleven en met het mixen en laten samenwerken van mbo- en hbo-studenten.

Onderwijspartners bij verschillende Academy's

partner bij SAIL, Wereldhavendagen en TEDx Binnenhof Academy
partner bij SAIL Academy
partner bij Floriade Academy
partner bij Floriade Academy
partner bij Wereldhavendagen Academy
partner bij Sail Den Helder
partner bij Sail Den Helder
partner bij Sail Den Helder
partner bij Sail Den Helder

Wat vinden betrokkenen uit het onderwijs van de Academy-aanpak? We vroegen het hen bij de Wereldhavendagen.

Op zoek naar mooie stages voor jouw studenten? Hier vind je een actueel overzicht van alle stages en opdrachten die open staan. Klik op een logo voor meer informatie.

Wil je meer weten over partner worden bij een van de mooie evenementen waar we aan meewerken? Maak een afspraak met ons.

Ik blijf graag op de hoogte

Volg ons op FacebookInstagram en LinkedIn

Verhalen & ervaringen jonge talenten

Wil je weten hoe studenten het meewerken in de verschillende Academy’s hebben ervaren? Neem dan een kijkje bij de pagina “jonge talenten”.

ACADEMY TRAININGEN

Wanneer een student als (afstudeer)stagiair of projectgroep meedraait in een van onze Academy’s, bieden we hen in het voortraject meerdere trainingen & inspiratiesessies aan. Goed voor hun persoonlijke en professionele ontwikkeling en ze leren de organisatie en de andere jongeren beter kennen, waardoor ze zich meer verbonden voelen. Ook onderwijspartners krijgen de kans om een rol te spelen in deze trainingen en bijeenkomsten.

NETWERKBIJEENKOMSTEN

Passend bij onze missie brengen we regelmatig jong talent, onderwijs en (event)organisaties bij elkaar op aansprekende locaties met een bijzonder en speels netwerkprogramma. Docenten, coördinatoren en managers van betrokken onderwijspartners worden daar uiteraard ook altijd voor uitgenodigd.