Onderwijsinstellingen

Hier de tekst intikken ….. of als je deze uit Word copieerd dan altijd eerst op het zwarte koffertje met de ‘T’ klikken (anders wordt de opmaak uit Word meegenomen en ziet de tekst er soms heel anders uit). Al het beeld, films en tekst heb ik hier onder laten staan dat werkt voor jullie makkelijker om nieuw beeld, film of tekst te plaatsen omdat je dan al een voorbeeld hebt waar je overheen kan tikken.

Hier de titel en de logo's eronder

Sam de Sailer
Sam de Sailer
Sam de Sailer
Sam de Sailer
Sam de Sailer
Sam de Sailer

Bij de verschillende evenementen waar we aan meewerken, staan regelmatig uitdagende stages en (onderzoeks)opdrachten open. Nieuwsgierig hoe andere stagiairs en studenten het ervaren hebben?

Wil jij ook ervaring opdoen en jouw netwerk uitbreiden bij een van de unieke evenementen waar wij aan meewerken? Hier vind je een actueel overzicht van alle stages en opdrachten die open staan. Klik op een logo voor meer informatie.

Verhalen & ervaringen jonge talenten

Sam de Sailer
Sam de Sailer
Sam de Sailer
Sam de Sailer
Sam de Sailer
Sam de Sailer

Trainingen & workshops

ACADEMY TRAININGEN

Wanneer je (afstudeer)stagiair of projectgroep meedraait in een van onze Academy’s, bieden we je in het voortraject meerdere trainingen & inspiratiesessies aan. Hiermee krijg je een beter inzicht in het DNA van het evenement en adviezen over jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

NETWERKBIJEENKOMSTEN

Passend bij onze missie brengen we regelmatig jong talent, onderwijs en (event)organisaties bij elkaar op aansprekende (event)locaties met een bijzonder en speels netwerkprogramma.

DIVERSE WORKSHOPS

Weet je nog niet precies wat je wil of kan qua (vervolg)studie of werk? Wil je wel graag een vervolgstap zetten, maar durf je niet of weet je niet goed hoe? Wil je je laten inspireren door andere (jong) talenten uit ons netwerk? Wij bieden regelmatig verschillende soorten workshops speciaal voor jou!

Ik blijf graag op de hoogte

Volg ons op FacebookInstagram en Twitter