Evenementen & gemeenten

Dankzij onze ervaring met evenementen en stakeholders verspreid over heel Nederland zijn we ervan overtuigd dat we dit ook andere aansprekende evenementen en organisaties succesvol kunnen doen. Wij hebben grond onder de voeten in heel Nederland en wij kunnen datgene invullen wat de gemeente, provincie, evenementenorganisator of bedrijf niet (altijd) lukt:

  • aansluiten bij evenementen;
  • aansluiten bij scholen;
  • aansluiten bij bedrijfsleven / (partners van) evenementen.

Van onze opdrachtgevers hebben we teruggekregen dat we op de volgende vlakken toegevoegde waarde leveren:

  • ontzorging & verbinding: A Bunch of Choices is spin in het web tussen projectorganisatie, belangrijke stakeholders / leveranciers, onderwijsinstellingen en jong talent/werkzoekenden en zorgt voor onderwijsinhoudelijk waardevolle opdrachten, stages, werkervaringstrajecten, vrijwilligerswerkzaamheden, etc. die de projectorganisatie ontzorgen, aansluiten op de opleidingen en het niveau van de jonge talenten en/of die relevante werkervaring en kans op werk bieden, passend bij het niveau en de kwaliteiten van de betrokken werkzoekenden. Verbinding leggen tussen onderwijs, evenementen en partners is een van onze grootste krachten en dat is inmiddels ook meerdere keren bewezen;
  • spreekt de taal van onderwijs, jong talent en eventbranche door onze achtergrond, kennis en ervaring (beide jarenlang hbo-docent geweest, eventproducent (ook voor grote bedrijven), ervaring met sponsorcontracten, samenwerking met gemeente) zijn we in staat om al die partijen te begrijpen en op basis daarvan gezamenlijke doelstellingen te bepalen en bereiken;
  • oog voor talenten van studenten, vrijwilligers en werkzoekenden: of het nou gaat om studenten, statushouders of 50-plussers, we hebben oog voor wat ze kunnen en hoe ze te motiveren;
  • snel schakelen & oplossingen creëren: doordat we de verschillende systemen (bijvoorbeeld onderwijs of gemeente) begrijpen, maar er niet volledig in zitten, kunnen we flexibeler en creatiever oplossingen creëren die vanuit een van deze systemen minder makkelijk voor elkaar te krijgen is;
  • continuïteit in samenwerking: in de jaren na het evenement vervolg mogelijk in de regio met eenzelfde(project)aanpak, partners bij andere (grootschalige) events en/of interessante partners uit bedrijfsleven.

Stages & opdrachten

Bij de verschillende evenementen waar we aan meewerken, staan regelmatig uitdagende stages en (onderzoeks)opdrachten open. Nieuwsgierig hoe andere stagiairs en studenten het ervaren hebben?

Wil jij ook ervaring opdoen en jouw netwerk uitbreiden bij een van de unieke evenementen waar wij aan meewerken? Hier vind je een actueel overzicht van alle stages en opdrachten die open staan. Klik op een logo voor meer informatie.

Trainingen & workshops

ACADEMY TRAININGEN

Wanneer je (afstudeer)stagiair of projectgroep meedraait in een van onze Academy’s, bieden we je in het voortraject meerdere trainingen & inspiratiesessies aan. Hiermee krijg je een beter inzicht in het DNA van het evenement en adviezen over jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

NETWERKBIJEENKOMSTEN

Passend bij onze missie brengen we regelmatig jong talent, onderwijs en (event)organisaties bij elkaar op aansprekende (event)locaties met een bijzonder en speels netwerkprogramma.

DIVERSE WORKSHOPS

Weet je nog niet precies wat je wil of kan qua (vervolg)studie of werk? Wil je wel graag een vervolgstap zetten, maar durf je niet of weet je niet goed hoe? Wil je je laten inspireren door andere (jong) talenten uit ons netwerk? Wij bieden regelmatig verschillende soorten workshops speciaal voor jou!

Ik blijf graag op de hoogte

Volg ons op FacebookInstagram, LinkedIn en Twitter